Продължете към съдържанието

АЛФА ОМ

Строително инвестиционна компания Алфа Ом

Строителство

Имаме дългогодишен опит и професионални умения в строителствто и в частност: груб строеж, изкоп и извозване, ремонти и довършителни дейности, дървени конструкции, разрушаване на съществуващи сгради и извозване, преустроиство и реконструкция, различни видове укрепвания, санирания и топлоизолация и др.

Проектиране

Извършваме проектиране по всички части, необходими за реализацията на строителния обект: Архитектура; Конструкция; ВиК; ОВиК; ЕЛ; Паркоустройство; Геодезия; Технология; ПБЗ; Пожарна безопасност; Интериорно проектиране.

Строителен мениджмънт

Искате да закупите имот, да инвестирате на пазара или просто не знаете как да организирате ремонта на вашето жилище. За всичко това сме готови да съдействаме, като с опита и професионалното отношение да направим този процес приятен и икономически изгоден за вас.

За Нас

Ние сме АЛФА-ОМ ЕООД – Строително инвестиционна компания занимаваща се с проектиране, строителство и инвестиции в сферата на недвижимите имоти.

Основни дейности

Алфа Ом предлага пълен набор от услуги с ясни правила при работата. Професионално отношение, служители с дългогодишен опит. Многокомпонентна услуга на добра цена. Обединяването на многото видове услуги е с цел ясно изпълнение още преди започването на строителния процес. По този начин се намалява риска от непредвидени разходи и се постига желания краен резултат.

Реализирани проекти

Разгледайте нашето портфолио от реализирани проекти.

Алфа Ом – проектиране и строителство

Да работим заедно за реализиране на вашия проект?

Свържете се с нас за консултация. Очакваме ви!

Вие се съгласявате да получавате имейл съобщения от нас, като изпратите този формуляр и разбирате, че вашите данни за контакт ще се съхраняват при нас.