Продължете към съдържанието

За нас

Нашата история

Фирмата е регистрирана в Камарата на строителите и притежава лиценз за изпълнение на сгради от IV и V категория. Изпълнява широка гама от строително-монтажни работи, отговарящи на най-високите стандарти. Целта е чрез комбинацията на услугите да се облекчи максимално клиента и по този начин с най-малко усилия и притеснения да получи желан резултат.

За нас най-важно е персоналното отношение и вниманието към детайла на всеки наш клиент.

Разполагаме с квалифициран персонал за всяка от дейностите, които изпълняваме.

Фирмата предлага пълен набор от услуги с ясни правила при работата. Професионално отношение, служители с дългогодишен опит. Многокомпонентна услуга на добра цена. Обединяването на многото видове услуги е с цел ясно изпълнение още преди започването на строителния процес. По този начин се намалява риска от непредвидени разходи и се постига желания краен резултат.

Мисия и Ценности

Мисията на Алфа Ом е да предлага комбинирана услуга на даден клиент, който е решил, че има нужда от нов дом.

Ние заставаме до всеки наш клиент от избора на имот, през идейния проект и архитектурно решение, до строителството, издаване на Акт 16 и настаняването в мечтания дом.

Вярваме, че всяка компания трябва да има ясно дефинирани ценности и да не прави компромиси при изпълнението на поетите ангажименти.

Залагаме на: Отговорност; Експертност; Коректност; Професионализъм и детайлно познаване на нужните на клиента.

Експертност

Ние държим да бъдем и сме експерти в областта, в която работим. За нас е много важно да дадем детайлно решение на проблемите на клиентите си. Задълбочено вникваме във всяка ситуация и подхождаме с професионализъм.

Отговорност и ефективност

Стараем се да предложим практично решение, съобразено с нуждите на клиентите ни. Вслушваме се в техните желания, предложения и идеи, и по този начин подобряваме качеството на предлаганите от нас услуги и работата си като цяло.

Близост до клиента

Ние сме убедени, че само когато сме близо до клиентите си, можем да разберем точно от какво архитектурно проектиране и строителство имат нужда, и да дадем най-добрите решения.

Къща за гости на язовир Огоста

Специализирани сме в проектирането и изграждането на вили и къщи за гости

Еднофамилна къща в село Лесново

Предлагаме избор на имот, архитектурно предложение и строителство на къща

Жилищна сграда с магазини, кафе-сладкарница и медицински център в Костинброд

Проектираме и строим по-големи сгради, съдържащи апартаменти и търговски обекти